O nama

6000Predstavnika
139Tipova proizvoda
30Godina iskustva
1Ginisov rekord

Od ideje do svetski poznatog brenda

Izum nastao iz nužde: supruga inženjera mašinstva Doro Erjavec-a ( suosnivača HYLA-e) patila je od alergije na kućnu prašinu, a svakim sledećim čišćenjem stanje joj se pogoršavalo. Nakon intenzivnih tehničkih eksperimenata i mnogo testiranja, 1992. godine počinje serijska proizvodnja aparata – i bio je to momentalni uspeh.

Inženjeri Doro Erjavec i Janez Pogačar nazvali su svoj sistem za čišćenje i pranje vazduha i prostorija „HYLA“ i razvili prvi prototip 1990. godine.

Danas HYLA, sa svojim jedinstvenim proizvodima, jeste jedna uspešna kompanija u više od 70 zemalja širom sveta.

Najbolji i najprirodniji sistem za čišćenje prostorija

HYLA EST pročišćava vazduh u prostoriji uz pomoć vodenog filtera. Na taj način, ne samo da sprečava neprijatne mirise prilikom usisavanja, već Vam prilikom svakodnevnog čišćenja osigurava i svežinu u Vašem domu.

Svež i čist vazduh za mališane

Savremena rešenja za vazdušne filtere

HYLA AERA osveživač vazduha jedinstveni je čistač vazduha, koji koristi vodu kao filter. Prljavština prašina i alergeni ostaju zarobljeni u vodi. HYLA AERA osveživač vazduha koristi centrifugalni princip da bi oprao usisani vazduh. Kako biste svom domu podarili notu prirode, dodajte nekoliko kapljica HYLA mirisa u vodu posude vodenog filtera. Za uzvrat ćete dobiti čist i svež vazduh u Vašoj sobi.

Sertifikati