HYLA EST

Mnogo više od usisivača!

HYLA EST poseduje jedinstvenu, globalno patentiranu Separator tehnologiju inspirisanu fascinantnim prirodnim fenomenom – gejzirom. Dok vazduh i prašina ulaze u HYLA EST sistem, separator stvara uzlazni mlaz vode, a efekat gejzira osigurava optimizovanu filtraciju koja temeljno čisti vazduh i vraća ga potpuno čistog u Vaš dom.

ZAKAŽITE PROBNU VOŽNJU

Hyla-EST-DropShadow PNG

Klinički dokazano

Radimo za dobro Vas i Vašeg zdravlja! HYLA je najprirodniji i najpoznatiji sistem za čišćenje prostorija na svetu – do 80% manje prašine u domaćinstvu, uz znatnu uštedu električne energije. I što je još važnije – Vaš dom biće uvek čist i prijatan.

Sertifikat kvaliteta

U proizvodnji HYLA sistema, koristimo samo visokokvalitetne materijale. Naši metodi proizvodnje (sa ISO 9001 sertifikatom) garantuju dug životni vek i pouzdanost naših proizvoda. HYLA je u skladu sa svim globalno priznatim standardima, uključujući SIQ, SEV, UL, CSA, KC, CCC, EAC i ENEC. HYLA znači kvalitet.

30 godina sa vama

Globalni HYLA brend nastao je nakon intenzivnih tehničkih ispitivanja, a prvi prototip nastao je 1990. godine. Serijska proizvodnja započeta je 1992. godine i postigla je momentalni uspeh. Danas, HYLA i njeni jedinstveni proizvodi uspešno postoje u više od 70 zemalja sveta.

Pružite vašem domu ono što zaslužuje!

Kao jedan od najboljih sistema, HYLA je najprirodniji i najpoznatiji sistem za čišćenje prostorija širom sveta – za Vaše blagostanje i zdravlje.

ZAKAŽITE PROBNU VOŽNJU

Pročišćava vazduh –
čuva vaše najbliže

Novi HYLA EST sistem eliminiše prašinu, gasove, alergene i grinje tokom uobičajenog čišćenja. Istovremeno, HYLA EST pročišćava vazduh u prostoriji uz pomoć vodenog filtera. Na taj način, ne samo da sprečava neprijatne mirise prilikom usisavanja, već Vam prilikom svakodnevnog čišćenja osigurava i svežinu u Vašem domu. Usisana prašina i prljavština više se ne nagomilavaju u vrećama ili posudama aparata, već bivaju zarobljene u vodi, a zatim i direktno izbačene zajedno sa vodom. Tokom ovakvog procesa čišćenja suzbijaju se štetne supstance iz vazuha, dok taj isti vazduh ostavlja i naš sistem čistim i do 99,9%. To znači da možete uštedeti na troškovima budući da našem HYLA EST sistemu nisu potrebni nikakvi filteri ili filter papiri. Dakle, ovaj tip čišćenja nudi vam kako ekološke tako i ekonomske povoljnosti sprečavajući nepotrebne gubitke koji utiču na našu životnu sredinu.

Zakažite probnu vožnju

Pridružite se onima koji su već imali prilike da dožive jedinstveno HYLA iskustvo.
Zakažite test vožnju tako što ćete popuniti formular, a mi ćemo Vas uskoro kontaktirati kako bismo dogovorili termin.